Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά. Όταν επιλέξτε την πρώτη επισκευή σας από την επιλογή Εκτίμηση κόστους, θα σας ρωτήσουμε αν θέλετε άλλη επισκευή και θα σας δώσουμε το κόστος αθροιστικά. * (Σε περίπτωση πολλαπλών επισκευών, το κόστος εργασίας χρεώνεται ΜΟΝΟ μία φορά.)

Φυσικά! Μια ενδεικτική τιμή κόστους, όταν η συσκευή σας είναι εκτός εγγύησης, είναι απαραίτητη πριν αποφασίσετε να την επισκευάσετε. (Για το τελικό κόστος θα ενημερωθείτε αφού η συσκευή σας ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα.)

Επιλέξτε Εκτίμηση κόστους, διαλέξτε το μοντέλο της συσκευή σας και θα έχετε μια πρώτη εκτίμηση.

Στο κατάστημά μας, υπό κανονικές συνθήκες, δεν απαιτείται ραντεβού. Οι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν τη συσκευή σας το πολύ σε μία ώρα (εξαιρούνται οι περιπτώσεις που υπάρχει ανταλλακτικό σε έλλειψη ή όταν η βλάβη είναι περιοδική και η συσκευή σας πρέπει να μείνει στον έλεγχο για παρακολούθηση).
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να έρθετε στο κατάστημα, μπορούμε να παραλάβουμε εμείς τη συσκευή σας και να σας την παραδώσουμε επισκευασμένη αυθημερόν. Για την υπηρεσία Same Day πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα ΕΔΩ.

Προφανώς ΟΧΙ. Όλες οι επισκευές γίνονται σε συγκεκριμένο αντιστατικό περιβάλλον σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής και ο τελευταίας τεχνολογίας εργαστηριακός εξοπλισμός μας δεν μεταφέρεται. Μπορούμε όμως να παραλάβουμε τη συσκευή σας, αν βρίσκεστε εντός ζώνης Αττικής, με την υπηρεσία Same Day και να σας την επιστρέψουμε επισκευασμένη. Έχετε επίσης την επιλογή να προσέλθετε στο κατάστημά μας ή να την αποστείλετε χωρίς χρέωση με την υπηρεσία εξυπηρέτησης απομακρυσμένων πελατών, Courier Online.

Εάν δηλώσετε λάθος μοντέλο ή χρώμα συσκευής, πιθανώς να μην υπάρχει διαθέσιμο το κατάλληλο ανταλλακτικό για να πραγματοποιηθεί η επισκευή σας και ο χρόνος επισκευής να είναι μεγαλύτερος. Στην περίπτωση δε που έχετε επιλέξει την υπηρεσία Same Day και χρειαστεί να κλείσετε νέο ραντεβού, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος υπηρεσίας της πρώτης μεταφοράς.

Εάν νομίζετε ότι η συσκευή σας έχει υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά, καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν τη φέρετε στο κατάστημα ή κλείσετε ραντεβού για την υπηρεσία Same Day, επειδή υπάρχει η πιθανότητα η επισκευή της να κριθεί ασύμφορη και να χρεωθείτε χωρίς λόγο 15 € για τον έλεγχο.

Φυσικά! Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί ένας μοναδικός αριθμός, τον οποίο θα εισάγετε ΕΔΩ και θα σας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για την πορεία και το status επισκευής της.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ