Τιμολόγηση βλαβών

Πόσο θα κοστίσει η επισκευή της Samsung συσκευής μου;

Στη Smartec μπορείτε να επισκευάσετε γρήγορα, οικονομικά και κυρίως εγγυημένα οποιοδήποτε πρόβλημα της συσκευής σας.
Επιλέξτε τον τύπο της συσκευής σας για να δείτε το τελικό κόστος των πιο συνηθισμένων βλαβών σε εκτός εγγύησης συσκευές.
* Οι τιμές μπορεί να παρουσιάζουν μικρές διαφορές που εξαρτώνται από το χρ

Γιατί να επιλέξεις Smartec;

Γνήσια ανταλλακτικά στην καλύτερη τιμή

Στις επισκευές μας χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια καινούργια ανταλλακτικά Samsung. Προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα επισκευής στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πίνακας Τιμών

Συνέπεια, Υπευθυνότητα, Εξυπηρέτηση

Η κορυφαία εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στο μικρότερο δυνατό χρόνο, αποδεικνύεται από τη θέση μας στην αγορά και τις κριτικές των πελατών μας.

Είπαν για μας

Εργοστασιακή εγγύηση

Όλες οι επισκευές (εντός και εκτός εγγύησης) καταγράφονται στην πλατφόρμα της Samsung, ώστε να διατηρείται 100% το υπόλοιπο της εργοστασιακής εγγύησης.

Εντός / ΕΚΤΟΣ Εγγύησης

Ταχύτητα επισκευής

Εξειδικευμένοι τεχνικοί σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, επιδιορθώνουν κάθε βλάβη στον καλύτερο χρόνο της αγοράς, με απόλυτη διασφάλιση των δεδομένων σας.


Υπηρεσίες

Είμαστε μαζί σας παντού

Γι' αυτό δημιουργήσαμε υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ αποστολής-παραλαβής για όλη την Ελλάδα (Courier Online), 1 Hour Service και Same Day Service.

Υπηρεσίες

Εξουσιοδοτημένο service Samsung

Ως επίσημο εξουσιοδοτημένο Service της Samsung , η Smartec εγγυάται ότι όλες οι επισκευές ολοκληρώνονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της κατασκευάστριας εταιρείας.

Επιλογή Επισκευής